Een winters weekendje weg

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Vakantie

Utrechtse Heuvelrug in de winterHet is heerlijk om in de winter er even tussenuit te gaan naar een of ander warm oord. Maar misschien heb je daar geen tijd en/of budget voor. Waarom dan niet een weekendje weg in eigen land? De Utrechtse Heuvelrug bijvoorbeeld leent zich prima voor een korte wintervakantie.

Wat te doen in de Utrechtse Heuvelrug?

Als je in de winter naar de Utrechtse Heuvelrug gaat kun je natuurlijk de hele vakantie binnen blijven, maar dat zou zonde zijn van de mooie omgeving. Behalve dat je er ook in de winter prima kunt wandelen en fietsen kun je een bezoekje brengen aan Slot Zeist, het Spoorwegmuseum, of natuurlijk gewoon lekker een dagje winkelen in Utrecht.

Kies je toch liever voor de warmte, dan vind je een spa of sauna misschien wel een goed idee. Kijk ook eens op websites van de Utrechtse Heuvelrug, daar worden speciale activiteiten van de periode opgenoemd.

Waar te overnachten?

In Zeist ligt Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten. Was het vroeger alleen bedoeld voor de zakelijke klant, tegenwoordig bieden ze ook allerlei arrangementen aan voor de recreatieve bezoeker. Zo hebben ze een winterarrangement voor € 75 ,- per persoon. Hiervoor krijg je een ontvangst met koffie en gebak, een overnachting, een ontbijtbuffet, een driegangendiner, onbeperkt koffie en thee aanbod en een Rituals gift set. Lees meer over dit en andere arrangementen op de website.

Woudschoten ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug gelegen en is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar.
Deel nu 🙂 Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterBuffer this page