Lifestyle in de winter

  • winterblog-lifestyle
  • winterblog-lifestyle1

Voorkom een winterdepressie

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Lifestyle

smartphone-569076_640 We praten maar wat graag over het weer in Nederland. Er valt ook vaak wel wat te zeggen over het weer. Dan is het regenachtig, dan juist heel zonnig. De zon zorgt voor een positieve stemming bij de mens. Niet zo raar dus dat er zoiets bestaat als een winterdepressie. Hoe is zo’n depressie te voorkomen?

Siberische Lente

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Lifestyle

koude lenteWe hebben de donkere dagen weer achter ons liggen. Ik wilde openen met dat de winter voorbij is, maar die zit nog vollop in de lucht helaas. Toch is het prettig om weer met licht uit en thuis te kunnen komen. En we hebben hoe dan ook de lente in het vooruitzicht. Dat het kouder is dan normaal voor deze tijd van het jaar heeft niet alleen maar nadelen. Wat dacht je van alle kortingen op winterkleding die je in de winkels aantreft? Veel kleding gaat voor de helft van de prijs of minder over de toonbank. Nu het nog zo koud is buiten hoef je niet te wachten tot volgend jaar voordat je deze kleding aan kunt. Dit en meer zaken die van toepassing zijn op deze siberische lente lees je in dit artikel.

Relatiebemiddeling en datingtips voor in de winter

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Lifestyle

koppel in de winterBen je nog single? Je bent niet de enige. De datingmarkt groeide van 900 miljoen dollar en 20 miljoen gebruikers in 2007 naar 1,9 miljard dollar en 40 miljoen gebruikers in 2012. 15% Van alle internetgebruikers is wel eens op een datingsite te vinden en onder de internetdaters worden speciale apps gemiddeld vijf keer per dag geopend! Toch is internet dating niet de enige manier om een partner te vinden als het op de ‘normale’ manier niet lukt. Denk bijvoorbeeld eens aan relatiebemiddeling.

Comfortabel warm en toch fashionable

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Lifestyle

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je in een dikke wollen trui, thermobroek en winterboots te hullen om je tegen de kou te beschermen. Maar ik kan me voorstellen dat je er ook in de winter graag leuk uit wilt zien en dan zal je het toch anders aan moeten pakken. Bij 9straatjesonline verkopen ze veel mooie kleding die je in de winter prima kunt dragen. In dit artikel wat voorbeelden.