Luxe ontspanning aan de Middellandse Zee

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Vakantie

huurvillaappartementBen je niet zo gecharmeerd van het winterse weer en kun je wel wat hogere temperaturen gebruiken? Huur dan een appartement bij HuurVillaAppartement aan de Côte d’Azur. Je zult misschien alleen aan deze bestemming denken in de zomer met een gemiddelde temperatuur van dertig graden, in de winter blijft het in het Zuid-Franse gebied in elk geval boven het vriespunt.

Zorgeloos vakantievieren

Natuurlijk kun je ook nu alvast boeken voor de zomer. Niets is toch leuker dan tijdens het koude winterweer alvast weg te dromen naar zomerse omstandigheden? De appartementen van HuurVillaAppartement zijn luxe en comfortabel: het recept voor een zorgeloze vakantie. Het pittoreske plaatsje Les Issambres, waar de vier appartementen zijn gelegen, ligt aan de Middellandse Zee. Samen zijn de vier appartementen een luxe villa. Ieder appartement is geschikt voor maximaal vier personen. Ideaal voor een vakantie met twee gezinnen of zelfs met een groep van zestien personen. Per vier personen heb je op deze mooie locatie, je eigen privacy.

Geen hotel, wel hotelservice

Heb je zin in totale ontspanning, het verhuurbedrijf biedt tal van extra’s. Alle zorgen kunnen door HuurVillaAppartement uit handen genomen worden. Het begint al bij de aankomst op de luchthaven van Nice, Marseille of Toulon. Op verzoek regelt HuurVillaAppartement een betrouwbare taxiservice. Heb je zin in een autorit dan huur je een auto. Je geeft aan waar en wanneer je de auto wilt en het staat rijklaar.

Ontdek de omgeving

De Côte d’Azur heeft prachtige gebieden die de moeite waard zijn te bezoeken. Het boeken van verschillende dagtrips naar bezienswaardige steden als Cannes, Nice of St. Tropez, een boottrip met een kapitein of een privéboot, helikoptervlucht van Cannes naar St. Tropez of een duiksessie naar de onderwaterwereld van het blauwe water behoort ook tot de mogelijkheden van de extra service van HuurVillaAppartement. En bij je jacht is het natuurlijk fantastisch waterski’s of een wakeboard te huren. Ontdek de Côte d’Azur van alle kanten.

Boodschappen, ontbijt, schoonmaak: alles is mogelijk

Natuurlijk is je appartement bij aankomst ‘spik en span’, maar als je tussentijds een extra schoonmaakbeurt wenst, is dat mogelijk. Ook een speciaal diner op je eigen terras, op maat en bereid door een privé-kok, is te boeken. Wil je ’s morgens geen boodschappen doen, maar toch verse broodjes? HuurVillaAppartement heeft een ontbijtservice en kan zelfs zorgen dat je boodschappen bij aankomst al in je appartement staan. Zorgeloos genieten dus.
Deel nu 🙂 Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterBuffer this page