Relatiebemiddeling en datingtips voor in de winter

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Lifestyle

koppel in de winterBen je nog single? Je bent niet de enige. De datingmarkt groeide van 900 miljoen dollar en 20 miljoen gebruikers in 2007 naar 1,9 miljard dollar en 40 miljoen gebruikers in 2012. 15% Van alle internetgebruikers is wel eens op een datingsite te vinden en onder de internetdaters worden speciale apps gemiddeld vijf keer per dag geopend! Toch is internet dating niet de enige manier om een partner te vinden als het op de ‘normale’ manier niet lukt. Denk bijvoorbeeld eens aan relatiebemiddeling.

Wat is Relatiebemiddeling

Bij het woord relatiebemiddeling denk je misschien aan relatietherapie voor stellen die een moeilijke periode doormaken. Niets is minder waar, relatiebemiddeling is er voor singles die op zoek zijn naar een partner en die geen heil zien in internet dating. 

In tegenstelling tot bij internet-dating krijg je een bemiddelaar toegewezen die voor jou op zoekt gaat naar geschikte partners. Eerst worden je wensen ten aanzien van een partner uitgebreid met je doorgenomen en probeert de bemiddelaar een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen. Als er matches zijn gevonden, dan volgt er eerst telefonisch contact. Als jullie het allebei zien zitten kunnen jullie elkaar in het echt gaan ontmoeten. Blijkt het toch geen geschikte match, dan heb je recht op andere partnervoorstellen.

Dating Tips voor een date in de Winter

Of je date nu geregeld is via een relatiebemiddelingsbureau of niet, een eerste date blijft natuurlijk spannend. In de zomer kun je kiezen voor een strandwandeling, bijvoorbeeld als je het prettig vind om niet de hele tijd tegenover elkaar te hoeven zitten. Er wordt in de zomer ook veel meer georganiseerd wordt als festivals, open lucht theaters en meer.

Maar ook in de winter ben je niet per sé aangewezen op een kroeg of café. Waarom niet een winterse wandeling maken? Als je je er goed op kleedt kan je die kou wel aan. Of je gaat een uurtje indoor skiën bijvoorbeeld. Dan hoef je niet bang te zijn dat het gesprek niet loopt, want je hebt dan altijd nog het skiën waar je over kunt beginnen als je na afloop aan de warme chocomel of glühwein zit.

Ben je niet zo sportief? Een ouderwets filmavondje is natuurlijk ook niet verkeerd. Kies een genre dat zowel mannen als vrouwen aanspreekt. De kans is klein dat zij op een zware actiefilm zit te wachten en hij wordt waarschijnlijk niet blij van een romantische dramafilm.
Deel nu 🙂 Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterBuffer this page