Veilig parkeren bij Schiphol

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Vakantie

parkeren bij SchipholDe zomervakantie moet nog komen, maar misschien ben je inmiddels al bezig met de komende wintersport. De kans is groot dat je met het vliegtuig naar de plek van bestemming gaat. Dan is het altijd weer de vraag hoe je op Schiphol komt. In dit artikel een paar mogelijkheden die je kunt overwegen.

Met Treintaxi en trein

Als je met de Treintaxi naar het station wilt moet je minimaal een half uur vóórdat je wilt worden opgehaald het centrale telefoonnummer bellen. Als je ’s ochtends vóór 7.00 uur (of za/zo vóór 8.00 uur) met de Treintaxi wilt moet je de avond ervoor om uiterlijk 22.00 uur bellen.
Hou rekening met een langere reistijd dan als je zelf met de auto naar het station zou gaan. De Treintaxi biedt namelijk geen garantie dat je je trein ook daadwerkelijk kunt halen, al houdt hij daar wel zoveel mogelijk rekening mee. Als je weinig bagage hebt is het overstappen geen probleem, maar als je met diverse koffers en/of tassen reist, of als je slecht ter been bent is het reizen met de trein naar Schiphol een minder prettig alternatief.

Met de taxi

Met de taxi naar Schiphol is een meer comfortabele optie, maar uiteraard ook stukken duurder. Afhankelijk van waar u in het land woont is het bedrag te overzien, of juist zo duur dat het eigenlijk geen optie is.

Weggebracht worden door familie/vrienden

Familie en vrienden zijn misschien wel bereidt om je naar het station te brengen. Dan moet(en) diegene(n) wel vrij zijn op het moment dat je weg moet natuurlijk. Daarnaast zullen mensen die in bijvoorbeeld Limburg, Zeeland of de Waddeneilanden wonen niet staan te springen om iemand zomaar even naar Schiphol te brengen.

Met eigen vervoer

Het meest aantrekkelijk is het om meteigen vervoer naar Schiphol te gaan. Je kunt dan weggaan wanneer je wilt, zit lekker comfortabel en bent niet exorbitant veel geld kwijt. Het parkeren op Schiphol maakt het helaas een minder aantrekkelijk alternatief. Parkeren op Schiphol is namelijk ontzettend duur, zeker als je meer dan een paar dagen je auto wilt laten staan. Gelukkig zijn er wel wat alternatieven als je op tijd een parkeerplek reserveert.
Zo is er Easypark2fly: een betrouwbare partij voor parkeren bij Schiphol. Je kunt er voor € 50,- je auto een week bewaakt achterlaten. Ben je meer dan een week weg, dan betaal je voor elke dag extra maar € 5,-. Je krijgt gratis vervoer van en aar Schiphol (7min.), je autor dstaat gegarandeerd veilig en de auto zal het bewaakte terrein niet verlaten.
Deel nu 🙂 Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterBuffer this page