Wintersportgezelligheid in Nederland

Geschreven door Stefan op . Geplaatst in Overig

winterwonderlandZoek je een leuk uitje voor de winter met typische winterse belevingen? Denk eens aan Winter Wonderland, het leukste winterevenement in Nederland. Diverse locaties in het land staan garant voor warm winterplezier.

Evenement met voor elk wat wils

Een personeels- of bedrijfsuitje bedenken is minder eenvoudig als het lijkt. Niet iedereen is het naar het zin te maken en de evenementen zijn vaak té sportief of juist te veel gespitst op eten en drinken. Winter Wonderland heeft voor elk wat wils: wie wil eten kan aanschuiven bij het winters buffet, wie sportief wil doen onderwerpt zichzelf aan de winterspelen. De gasten wordt een vijf uur durend arrangement aangeboden, wat start met een ontvangst met gluhwein of chocolademelk. De winterspelen vinden plaats onder begeleiding van Heidi’s en skileraren. Je moet denken aan ludieke spelen: gletsjer klauteren, bierpulschuiven, slee tracking en sneeuwpopworstelen zijn voorbeelden van spelen die op het programma staan. Altijd al een partijtje willen ijsbeerdarten of een Tiroler koe willen melken?

Winterse sfeer en interactief entertainment

Een deejay maakt dat de avond ook echt een feest wordt. Omdat de locatie helemaal aangekleed is in winterse sferen en er interactief entertainment is, zullen veel mensen het naar hun zin hebben. Bedrijven die een jubileum te vieren hebben of gewoon een personeelsfeest willen geven kunnen terecht, de arrangementen zijn geschikt tot maar liefst 250 personen. Ook op eigen locatie is een Winter Wonderland mogelijk. Optredens van artiesten, zakelijk of juist chique dineren, alles is bespreekbaar.

Miljoenen lichtjes en besneeuwde bomen

De vaste locaties bevinden zich in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Een van de locaties voor Winter Wonderland is Archeon on Alphen aan den Rijn. Miljoenen lichtjes en grote open vuren zorgen voor een weergaloze sfeer en door Dirndl jurkjes, skileraren en besneeuwde bomen zullen de gasten zich wanen op wintersport. In de Broekerveiling zorgen vijf authentieke winters aangeklede zalen en een mega iglo voor een gezellig winters feest, waarbij het geheel opgeluisterd wordt door duizenden oplichtende eilandjes. De Broekerveiling staat bekend als bijzondere locatie, deze oudste doorvaargroenteveiling ter wereld staat vol karakteristieke gebouwen, wat maakt dat het een uitstekende locatie is voor winterse sferen.

Wintercruise en wintersportsferen

In Zuid-Holland is de winter te vinden in Den Haag en Rotterdam. In Den Haag is het evenement te boeken als cruise, aan bord van een schip. Wees niet bang voor zeeziekte, het is slechts een vaste locatie in de haven van Scheveningen. Het uitzicht over de haven en haar boten is spectaculair te noemen en de zeelucht en het geruis van de zee geven extra sfeer. Winter Wonderland in Utrecht is door zijn centrale ligging geschikt voor een feest waarbij mensen vanuit verschillende delen van Nederland komen.
Deel nu 🙂 Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterBuffer this page